BABA-MAMA Klub

Kedves Követőink, Barátaink,

A jelenleg kialakult helyzet miatt sajnos nem találkozhatunk személyesen a Pásztói Család és KarrierPONT-ban. Azonban a Baba-Mama Klub tovább működik online formában.

A babás-mamás gyermekfoglalkozás a kisgyerekek igényeire épül. Azt a három dolgot nyújtja a gyerekeknek és a szülőknek, amire a legjobban szükségük van. Ez pedig a mese, a mozgás, és az alkotás öröme, az Én kifejezése. Most azonban online formában nyújtjuk ezt a lehetőséget rendhagyó módon. A foglalkozás kerete, felépítésének ismétlődése, ritmusa biztonságot ad a gyermeknek, tudja mikor mire számíthat. Ez a megszokás segíthet kialakítani a helyes napirendet, példát ad nekik a napok ritmikusságára. A mese hat a gyermek egész személyiségfejlődésére.

A jelenleg kialakult helyzet miatt sajnos nem tudunk személyesen találkozni, ezért a foglalkozásokat online bejelentkezéssel tudjuk nyújtani számotokra.

Az alábbi űrlap kitöltésével tudtok jelentkezni a foglalkozásokra⤵️
https://bit.ly/pasztoicskp

Várjuk a jelentkezéseket, a kitöltés után a lehető legrövidebb időn belül felvesszük a kapcsolatot az érdeklődőkkel!

Add tovább Te is a hírt, hátha van olyan ismerősöd, akinek ezen módon is segítséget nyújthatunk! 🌷 Köszönjük! 🌷

Keress minket!

Kapcsolat

Telefonszám
+3670 313 0918
Email cím
hello@nokcivilben.hu
Cím
3060, Pásztó, Kölcsey út 16.

HATÉKONY IDŐ- ÉS MUNKAMEGOSZTÁS A CSALÁDBAN

A 21. század felgyorsult világában az idő sajátos értelmet nyer, különösen egy család életében. A hatékony időbeosztás a feladatok rutinszerű és mindenki számára elfogadható felosztása különösen fontossá vált, kiváltképp, ha a ház asszonya is főállású munkavállaló.

Keress minket!

Kapcsolat

Telefonszám
+3670 313 0918
Email cím
hello@nokcivilben.hu
Cím
3060, Pásztó, Kölcsey út 16.